Стань заможним! Створюй своє майбутнє зараз!

Реєстрація

Навіщо бізнесу реферальні програми - дослідження

img

Реферальная програма - це вид взаємовигідного співробітництва між компанією і клієнтами, при якому клієнт рекомендує / продає продукт, а компанія виплачує йому за це винагороду.

В основі реферальних програм багатьох успішних компаній - принцип «шеринга». Клієнти рекомендують компанії / сервіси своїм друзям і знайомим за допомогою реферальних посилань і кодів, і отримують грошові бонуси за кожного запрошеного друга. Чим більше запрошених друзів - тим більше зароблених бонусів!

Так, наприклад, всім відомий міжнародний сервіс booking.com пропонує бонус у розмірі $ 15 за кожного запрошеного друга.

Популярна онлайн майданчик для короткострокової оренди приватного житла airbnb.com пропонує знижку за рекомендацією в розмірі 35 євро на першу оренду вартістю від 66 євро. А коли новий користувач успішно завершить свою першу поїздку, що відповідає критеріям, той, хто його порекомендував, отримує 17 євро.

Міжнародний сервіс виклику таксі UBER теж має свою реферальную програму, згідно з якою можна отримати $ 20 на особистий рахунок для оплати майбутніх поїздок за кожного запрошеного друга.

Глобальна реферальная програма TransferGo заснована на тому, що, запрошуючи одного скористатися сервісом, ти отримуєш для себе і свого друга по 10 фунтів стерлінгів (або еквівалент в будь-якій валюті), коли твій друг зробить перший переклад на суму від 50 фунтів.

Таким чином, об'єднуючим фактором ефективних реферальних програм є те, що вони повинні приносити швидку і відчутну вигоду клієнтам, стимулюючи їх мотивацію і лояльність.

Це підтверджує недавнє дослідження TransferGo, згідно з яким 87% респондентів стали клієнтами сервісу завдяки рекомендаціям друзів.

Win-Win? Безсумнівно! Бізнес розширюється, а клієнти заробляють! При цьому ніяких ризикованих капіталовкладень, специфічних навичок і знань, а також ніяких обмежень в обсягах і зростанні - тільки взаємовигідне партнерство, лояльність і мотивація!

До таких ринків відноситься і Україна, де реферальні програми досить інтенсивно просуваються в соціальних медіа.

Ми щиро віримо, що в наші дні ефективна реферальная програма - це один з ключових інструментів розвитку бізнесу, а також дивовижна можливість для клієнтів розвивати свої підприємницькі навички і отримувати додатковий заробіток.

Важливо ставитися до своїх рефералам як до членів команди. Адже в даному випадку клієнти є нашими повноправними партнерами і тому у нас Win-Win.

https://translate.google.com/translate?hl=ru&sl=ru&tl=uk&u=https%3A%2F%2Fpsm7.com%2Fmoney%2Fzachem-biznesu-referalnye-programmy.html