Стань заможним! Створюй своє майбутнє зараз!

Реєстрація

Золото мертво і марно, поки не з'єдналося з Ідеєю.

img

Золото - це влада. У давні часи правителі прикрашали голови золотими коронами як символами божественної влади. І це було правильно, тому що лише благородному металу дана влада викликати до життя, матеріалізувати те, що до цього знайшлась лише в сфері Духа. Ця «магія королів» жива і зараз, в наше століття, розміняв злитки металу Сонця на купу різнокольорових папірців. Можна зводити міста, можна приректи цілі народи на голодну смерть, можна осушити моря і збирати небувалі Врожаї. Варто лише доторкнутися до всього сущого золотим злитком - і вершиться диво.

Але так думають лише профани, не допущені до істинних таємниць. Слухай, Олаф! Золото мертво і марно, поки не з'єдналося з Ідеєю. А Ідея приходить в наш світ невідомими шляхами і живе вічно, набагато переживаючи її проповідників, розіп'ятих на хрестах. «Рукописи не горять, книги живуть вічно, відлуння вимовлених слів не згасає ніколи», - ти знаєш цю істину. Раз з'явившись у світ Ідея вже не зникне ніколи. Вона, як зерно, спить до терміну в людських головах і прокидається лише тоді, коли на нього проллється цілющий золотий дощ.

Саме в цю мить і вершиться «священний шлюб». Ідея "з'єднавшись з Золотому, перетворюється в силу, здатну перевернути світ. Енергія з'єднується з Інформацією - так і народжується нове, прирікаючи на смерть старі форми життя. Зміни відбуваються настільки швидко, що приголомшеному їх вихором обивателю здаються дивом. Це і є чудо, створене «магією королів». Ще вчора країна лежала в руїнах і до блювоти пила гірку чашу поразки, а сьогодні вже колони бажаючих підкорити світ марширують біля Бранденбурзьких воріт. Ще вчора країна заходилася в агонії братовбивчої бойні, а сьогодні напівголі, напівголодні люди зводять заводи, велетенської міццю затьмарюють піраміди Єгипту. Не знаючи про «магії королів», ніколи не зрозуміти суті великих воєн, революцій і відроджень з руїн. А все це вершить Ідея, що з'єднала з Золотому.

А тепер головне. Присвяченим відома колосальна міць, прихована в золоті і в ідеях. Вони подібні до двох половинкам заряду ядерної бомби. Вибух повинен відбутися в потрібний час і в потрібному місці. Саме тому до відомого терміну частини «бомби» зберігаються окремо. Хтось зберігає і примножує золото, хтось розвиває і впроваджує в голови Ідею. Та частина золота, що йде на приручення, навчання і харчування «розумних голів» в обраній для «вибуху» країні, називається «капітал впливу». Він діє підспудно, день за днем, рік за роком підточуючи і отруюючи Ідею, що створила цю країну. "