Стань заможним! Створюй своє майбутнє зараз!

Реєстрація

Платіжна індустрія стане надприбутковою через 10 років

img

З 2010 по 2017 рік доходи від платежів зросли на 6,8% в світовому масштабі, досягнувши позначки $ 1,27 трлн. Консалтингова компанія Boston Consulting Group вважає, що тенденція зростання збережеться протягом наступних 10 років. І в 2027 досягне $ 2,42 трлн.

Крім того, 70% доходу від платежів будуть приносити швидко розвиваються: тільки один Китай становить 26%. У доповіді сказано, що такий швидкий темп зростання спровокований технологічними розробками, сприятливим макроекономічним становищем і розширенням цифрових і безготівкових технологій.

Однак, якщо банки і платіжні сервіси хочуть отримувати більший прибуток, їм необхідно подолати перешкоди.

Boston Consulting Group прогнозує, що персоналізація стане центральною областю конкуренції в роздрібних продажах, причому компанії, орієнтовані на цифрову техніку, зможуть отримати велику вигоду.

Boston Consulting Group також зазначила, що банки, які спеціалізуються на підприємствах, не встигають за новими вимогами і не дуже оперативно оновлюють свої послуги і продукцію. У звіті зазначено, що популярність платежів за допомогою карт буде рости, незважаючи на конкуренцію з платежами в режимі реального часу. Такі платежі найчастіше використовуються в Європі за допомогою PSD2 і Індії з UPI.

https://translate.google.com/translate?hl=ru&sl=ru&tl=uk&u=https%3A%2F%2Fpsm7.com%2Fmoney%2Fdoxody-ot-platezhej-mogut-sostavit-2-4-trln-k-2027-godu.html%3Ffbclid%3DIwAR0unfVpUZokCVma6C3wzpqBGfCbT_OVcXLUrvnz2gm1ZW0NJBd47BZtM0o