Стань заможним! Створюй своє майбутнє зараз!

Реєстрація

Як обчислити єдинорога?

img

Єдинорогів відрізняє те, що в них спочатку ніхто не вірить, сприймаючи, в кращому випадку, як не надто розумну жарт (AirBnB). Зазвичай такі проекти отримують велику підтримку аудиторії абсолютно несподівано. І проект росте як ніби сам по собі.

Крім того, придивіться до ФАУНДЕР. Така людина повинна бути трохи «не від світу цього", фанатично вірити, в те що він робить, мати неймовірну завзятість і готовність йти до кінця, коли всі говорять, що нічого не вийде.

Як правило, команду однодумців очолює дуже завзятий і працьовитий лідер, готовий йти до кінця з вірою в свій продукт або сервіс. І взагалі, команда - це головне. У спрацьованої команди можуть бути невдачі, але якщо приходить успіх, то він, як правило, ще довго гримить по всьому світу (як «мафія» PayPal).

Щоб виростити єдинорога, я б порадив дотримуватися таких принципів: вірити в команду і правильно її міняти в процесі розвитку проекту; бути готовим швидко відмовлятися від невдалих рішень; на 100% віддаватися тільки одному проекту протягом 7-10 років, а може і більше; уважно ставитися до своїх користувачів, клієнтам і партнерам; не боятися почути «ні» від партнерів, клієнтів та інвесторів; стежити за витратами і їх ефективністю; піддавати будь-які «підвалини» під сумнів і завжди розглядати будь-яке завдання з кількох точок зору; не упускати можливості.

Виявити єдинорога можна по сукупності таких параметрів, оцінюючи кожен з них за десятибальною шкалою: чітке бачення командою мети - як проекту в цілому, так і кожним учасником своєї особистої мети в рамках проекту; мета проекту - глобальна, як мінімум, перевернути світ; вміння і бажання продавати (команді, клієнтам, інвесторам), заробляти гроші, причому не просто гроші, а дуже великі гроші; найвища працездатність, цілеспрямованість, наполегливість команди і, як результат, стрімке зростання і розвиток всіх аспектів проекту; стартап-першопроходець, діє в тільки зароджується ніші; самостійно "злітає" нехай навіть на якомусь виділеному обмеженому сегменті ринку; команда самодостатня і оптимально збалансована за складом, компетенцій, харизмі, лідерства.

https://translate.google.com/translate?hl=ru&sl=ru&tl=uk&u=https%3A%2F%2Fstartupnetwork.pl%2Fnews%2Fkak-vychislit-edinoroga.html%3Ffbclid%3DIwAR0vsZYo34lqe0t_u43ocfFP2aIbeZ-uoYyPCkvQsyWdIE8f3iEcP4E6-_A