Стань заможним! Створюй своє майбутнє зараз!

Реєстрація

finance.ua - Створюємо разом міжнародний банк екваєр International Payment Solutions ...

img

За рік ситуація не змінилася, як то кажуть «а віз і нині там».

На щастя для інвесторів, банківські еліти, так до сих пір і не знайшли для себе вигоди в даному напрямку. Вони не розуміють цього бізнесу, а значить і не будуть заважати і створювати непотрібну конкуренцію.

Досвід провідних банків, таких як «Deutsche Bank», «Raiffeisen Bank», «Citibank» – для них не є прикладом, хоча дані банки обслуговують такі платежі, з дня появи online бізнесу і заробляють на цьому очевидну макро прибуток.

Довідково:

  • За минулий рік оборот онлайн платежів склав $ 2,5 трильйона;

  • За прогнозами, до 2025 року глобальні торговельні потоки досягнуть $ 85 трлн.

Важливо розуміти, що мова йде, виключно про online платежах з використанням банківських карт, так як це один з найпоширеніших, легальних, безпечних і масових видів платежів.

Функціонал і технічні можливості такого міжнародного банку еквайра, включатиме в себе необмежені можливості роботи з будь-якими електронними валютами, їх сурогатами, а також обслуговування відомих, загальновизнаних міжнародних сервісів електронної торгівлі. Таких як:

  • Amazon (Капіталізація $ 163 млрд);
  • Ebay (Капіталізація $ 70,6 млрд);
  • Alibaba (Капіталізація – 266 мільярдів доларів);
  • Uber (Капіталізація – $ 62,5 млрд, більш ніж у “Газпром”);
  • PayPal (Кількість користувачів – 179 мільйонів);
  • Подібні електронні сервіси, які можуть бути створені.

Створюваний міжнародний банк еквайєр International Payment Solutions обслуговуватиме платежі worldwide. По суті справи створюваний банк еквайєр International Payment Solutions в світлі актуальних запитів лідерів online комерції, буде надавати сервіс універсальної точки входу для будь-якого кінцевого споживача, який може використовувати мобільні додатки, online сервіси, всілякі гаджети …

Доводиться визнати, що на сьогоднішній день ми не можемо розглядати український ринок online торгівлі, як стартовий, в веду його очевидною, меншою капіталомісткості, ніж хотілося б очікувати. Цілком ймовірно, що через 3 роки ситуація зміниться в кращу сторону в тому числі і завдяки таким банкам еквайєра.

Проект International Payment Solutions включає в себе 2 стадії:

  1. Краудінвестінг;

З простої прозорою процедурою, в ньому може взяти участь будь-який бажаючий. Адже основна ідея цього проекту – полягає у відкритій платформі, де кожен з учасників має можливість супроводжувати свою венчурну інвестицію, а після створення банку бути його акціонером.

  1. Безпосередньо організація міжнародного банку еквайра International Payment Solutions.

На сьогоднішній день, абсолютно очевидно, що в Україні є достатньо коштів і стратегічних інвесторів (бізнес ангелів), які відразу зможуть проінвестувати запуск краудінвестінговой кампанії для створення міжнародного банку еквайра International Payment Solutions. Адже на узгодження всіх процедур буде потрібно не більше півроку. Запрошую однодумців, венчурних інвесторів і бізнес ангелів до спільної діяльності.

Окремо хочу додати, що юридична модель краудінвестінгової кампанії International Payment Solutions була побудована подібно високоефективному проекту банку Мондо.

  • Мобільний банк збирає гроші на краудфандінге
  • Цифровий банк Мondo зібрав мільйон фунтів стерлінгів за 96 секунд

Така модель повністю адаптована згідно з вимогами українського законодавства. Де ключовими вимогами є: відкритість, прозорість і технологічність всіх процедур. Що власне і вимагає Національний Банк України і міжнародні платіжні системи.

Приклади розвитку аналогічних технологічних видів бізнесу: Facebook; PayPal.

https://news.finance.ua/ua/news/-/391616/stvoryuyemo-razom-mizhnarodnyj-bank-ekvajyer-international-payment-solutions